logo
تخم نطفه دار مرغ بلژیکی

مدت جوجه کشی: 21 روز 

دمای جوجه کشی: 37.5 – 37.2 سانتی گراد

مقاومت به بیماری: بله 

سازگاری آب و هوایی: سازگار با هر نوع آب و هوا

هدف پرورش: زینتی 

فضای پرورش: سنتی 

تخم نطفه دار مرغ بلژیکی به تخم‌هایی اطلاق می‌شود که توسط مرغ ماده این نژاد از ماکیان تخم‌گذار گذاشته می‌شود و قابلیت جوجه شدن دارند.

خرید تخم نطفه دار مرغ بلژیکی
برای خرید تخم نطفه دار مرغ بلژیکی به صورت 24 ساعته و در تمامی روزها می‌توانید اقدام کنید.

خصوصیات ظاهری و رفتاری مرغ و خروس بلژیکی

تمامی قسمت‌های بدن مرغ بلژیکی، از جمله پاهای آن، پوشیده از پرهایی به رنگ گل باقالی و پرهایی قهوه‌ای طلایی هستند. این پرها ترکیبی از رنگ‌های سیاه، سفید و قهوه‌ای طلایی دارند که به وضوح روی بدن مرغ نمایان است. مرغ بلژیکی دارای صورتی کوچک با تاج و ریشی کوتاه به رنگ قرمز است، در حالی که خروس بلژیکی تاج و ریشی قرمز و درشت دارد که چهره‌اش را از مرغ متمایز می‌کند. رنگ چشم مرغ و خروس بلژیکی ممکن است سیاه، قهوه‌ای، عسلی یا قهوه‌ای متمایل به قرمز باشد.
وجود پرهای بلند بر روی پاها، به ویژه در پنجه‌ها، زیبایی آن‌ها را دوچندان کرده است. زیبایی ظاهری این نژاد، آن را در گروه مرغ‌ها و خروس‌های زینتی قرار داده است.
مرغ و خروس بلژیکی دارای زیرگونه‌های مختلفی هستند که سه نوع از این زیرگونه‌ها محبوب‌تر از سایرین هستند: "دی واترمال"، "دی انورس" و "دی یوکل". در ادامه توضیحات بیشتری در خصوص هرکدام ارائه خواهد شد.
ظاهر خروس بلژیکی با سینه‌ای ستبر، جثه‌ای بزرگ‌تر از جنس نر و پرهای درشت، از مرغ بلژیکی متمایز است.
از ویژگی‌های اخلاقی مرغ‌های بلژیکی می‌توان به خون‌گرمی و صمیمیت آن‌ها اشاره کرد. همچنین این مرغ‌ها در تولیدمثل بسیار مسئولیت‌پذیر هستند و مادری مهربان به شمار می‌آیند. آن‌ها به قدری به مراقبت از تخم‌ها و جوجه‌ها اهمیت می‌دهند که می‌توان از تخم نطفه دار سایر نژادها و پرندگانی که شرایط مشابهی دارند، برای جوجه‌کشی در بستر مرغ بلژیکی استفاده کرد.
در مقابل، خروس بلژیکی در صورت احساس خطر یا تهدید، به سمت شما حمله می‌کند و رفتاری پرخاشگرانه از خود نشان می‌دهد.
جالب است که صدای مرغ و خروس بلژیکی از سایر مرغ‌ها و خروس‌ها نازک‌تر است.

زیرگونه‌های مرغ و خروس بلژیکی

این نژاد دارای زیرگونه‌های مختلفی است، اما در این میان سه زیرگونه از بقیه مهم‌تر و محبوب‌تر هستند:

  1. مرغ و خروس بلژیکی دی انورس
    این نژاد که بدون دستکاری ژنتیکی مینیاتوری است، جثه‌ای کوچک دارد. به طوری که مرغ دی انورس به 700 گرم و خروس آن به 1 کیلوگرم می‌رسد. این زیرگونه در رنگ‌های مشکی و قهوه‌ای روشن تا تیره موجود است. مرغ دی انورس تاج کوچکی دارد و ریش گوشتی ندارد و سالانه حدود 120 تخم سفید می‌گذارد.
  2. مرغ و خروس بلژیکی دی یوکل
    این زیرگونه که به "مرغ خونسرد" نیز مشهور است، اصالت آن به اوایل قرن بیستم برمی‌گردد. در انگلستان و در بین پرورش‌دهندگان مرغ‌های زینتی، بسیار محبوب است. این مرغ‌ها به دلیل ساق پای کشیده و پوشیده از برف، به "مرغ کوچک چکمه‌پوش" نیز شناخته می‌شوند. مرغ دی یوکل تخم‌گذاری بالایی دارد و حدود 150 تخم در سال می‌گذارد.
    تخم‌های این مرغ‌ها با رنگ فلزی قلع و تقریباً کرم رنگ است.
  3. مرغ و خروس بلژیکی دی واترمال
    این زیرگونه در رنگ‌های مشکی، سفید و طلایی موجود است و جزو مرغان سنگین‌وزن به شمار می‌آید. مرغ دی واترمال می‌تواند به وزن 5 کیلوگرم برسد. تخم‌گذاری این مرغ‌ها در حدود 120 تخم در سال است که هر کدام 60 گرم وزن دارند.
    دی واترمال‌ها دم بلندی دارند که معمولاً از پرهای مشکی تشکیل شده است. سایر زیرگونه‌های نژاد بلژیکی شامل آردینر، باربو واترمال، باستیس، اوربرگ، یوسل، باربن‌تر، براکیلز و کامپین می‌باشند.

خواستگاه مرغ و خروس بلژیکی

مرغ و خروس بلژیکی در اوایل قرن بیستم میلادی در بلژیک معرفی شدند و در سال 2002 به طور رسمی به ثبت رسیدند.

تغذیه مرغ و خروس بلژیکی

این مرغ‌ها همانند سایر مرغان از دانه‌های گیاهی مانند برنج، گندم، جو، ذرت، ارزن و سویا تغذیه می‌کنند. برای تقویت جوجه‌های تازه متولد شده، از کنسانتره یا استارتر مخصوص جوجه‌ها استفاده می‌شود.
تغذیه به طور مستقیم بر میزان و کیفیت تخم‌گذاری تأثیر می‌گذارد. در صورتی که مرغ و خروس‌ها در روستا نگهداری شوند، معمولاً از پس‌مانده غذاها تغذیه می‌کنند. هرچند این کار به کاهش هدررفت غذا کمک می‌کند، اما بهتر است به دانه‌های غلات و کنسانتره نیز توجه شود.

جفت‌گیری و تولیدمثل مرغ و خروس بلژیکی

مرغ بلژیکی در سن 6 ماهگی بالغ شده و آماده جفت‌گیری می‌شود. تخم‌گذاری بدون خروس نیز ممکن است، اما تخم‌ها نطفه‌دار نخواهند بود. مرغ‌ها معمولاً چندین نوبت در سال وارد دوره تخم‌گذاری می‌شوند و سپس کرچ می‌شوند.
در دوره کرچ، مرغ‌ها معمولاً مکانی امن برای تخم‌گذاری پیدا می‌کنند و تخم‌ها را در آنجا مخفی می‌کنند. بهتر است تخم‌ها را در محیطی با دمای مناسب نگهداری کرد تا از فساد آن‌ها جلوگیری شود.

جوجه‌کشی صنعتی از تخم نطفه دار مرغ بلژیکی

جوجه‌کشی صنعتی امروزه به یک شغل درآمده است و برای انجام آن، باید مکان مناسبی برای پرورش جوجه‌ها تهیه کرد. دستگاه جوجه‌کشی باید 24 ساعت قبل از استفاده با دما و رطوبت مناسب روشن شود. دمای 37.5 درجه سانتی‌گراد و رطوبت 58 درصد برای مرحله ستر مناسب است. پس از گذشت 18 روز، وارد مرحله هچ خواهید شد که در این مرحله دما باید به 36 درجه سانتی‌گراد کاهش یابد و رطوبت افزایش یابد.

محل نگهداری از مرغ و خروس بلژیکی

برای نگهداری مرغ و خروس بلژیکی باید سوله‌ای با سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی مناسب ساخت. همچنین باید به تهویه و نظافت محیط توجه کرد.
مرغ‌ها نیز به فضای باز نیاز دارند و باید برای آن‌ها گردشگاه مناسبی ساخته شود که محصور باشد و امکان پرش از آن برای مرغ و خروس وجود نداشته باشد. زمین گردشگاه می‌تواند به کشت یونجه و علوفه مورد علاقه مرغ‌ها اختصاص یابد تا آن‌ها بتوانند در زمان گردش از آن تغذیه کنند.

شما می توانید همه روزه با شرکت اروم جوجه تماس حاصل نموده و از شرایط خرید تخم نطفه دار مرغ بلژیکی ،قیمت تخم نطفه دار مرغ بلژیکی و حتی نحوه جوجه کشی از آن اطلاعات لازم را کسب کرده و از مشاوره های متخصصان این مجموعه در راستای پرورش و تولید مولد این پرنده زیبا بهرمند شوید.

تومان۵۰٬۰۰۰ ۵۰٬۰۰۰

افزودن به سبد خرید

productImage
productproduct
09143492780
با ما در ارتباط باشید
لینک های مفید
  • درباره ما
  • فروشگاه
  • تماس با ما
  • سفارشات من
  • حساب کاربری
  • پیشخوان
دسته بندی ها
  • درباره ما
  • فروشگاه
  • تماس با ما
  • سفارشات من
  • حساب کاربری
  • پیشخوان
اطلاعات تماس
  • data
  • data
  • data
logo

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur adipisicing elit. Id ab pariatur dicta quisquam quibusdam, officiis mollitia laboriosam quam expedita. Est dolorem atque vitae dolore. Assumenda quasi numquam itaque quod minus.


مشاوره

برای مشاوره رایگان نام و شماره تماس تان را ثبت کنید تا کارشناسان ما در اصراع وقت با شما تماس بگیرند

واحد پولی تومان
Urom Joojeh
طراحی و توسعه : ملورینت